Rakennus-/remonttisiivous

Rakennus-/remonttisiivous pitää työmaan siistinä ja viimeistelee huoneiston käyttökuntoon | Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi

Rakennussiivous on mainio tapa pitää työmaa niin siistinä kuin mahdollista. Välisiivouksella työmaalta raivataan turhat rakennusjätteet ja pidetään tilat turvallisina ja siisteinä liikkua. Kun hanke on valmis, voimme hoitaa myös kohteen loppusiivouksen. 

Remonttisiivous on näppärä tilata puolestaan silloin, kun huoneistossa ollaan aloittamassa remonttia. Toki remontin jälkeiset loppusiivouksetkin kuuluvat palveluumme. Ammattilaisten toimesta tilat saadaan varmasti siisteiksi ja valmiiksi käytettäviksi. 


Kun asioit kanssamme, siivous on taatusti luotettavissa käsissä

Siivouksen jälkeen varmistamme, että työmaa jää aina asianmukaiseen kuntoon. Huolehdimme tarkoin ovien lukitsemisista ja hälytyksistä, ilmoitamme mahdollisista ongelmista tai muista aiheellisista asioista työmaan johdolle. Meillä on kyky tulkita tilanteita ja tiloja siten kuin pitääkin. 


Työturvallisuusasiat kunnossa

Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit, ensiaputaidot sekä muut tarvittavat valmiudet työmailla toimimiseen. Ongelmien yllättäessä siivoojamme taipuvat monenlaisiin tehtäviin. 

Ota yhteyttä, jutellaan lisää »